Informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN WTC LOBEK-SODIBRUG.

VBR

Onze club is aangesloten aan de Vlaamse Bond voor Rijwieltoerisme ( VBR). Deze naam werd gekozen in 2009 om de samenwerking met de Vlaamse Wielerbond te verstevigen. Vroeger was dit de Belgische Bond voor Rijwieltoerisme.

Door het samengaan met de VWB (Vlaamse wielerbond) kunnen de leden en hun gezin voor de prijs van 30 euro een verzekering bekomen voor het ganse gezin.

VBR West-Vlaanderen

Onze club biedt wekelijse ritten aan in clubverband op de weg ( racefiets). Sedert 2007 is er ook sprake van mountenbike. Mensen van de brandweer wilden aansluiten aan de club, maar hun hoofddoel was mountenbiken. In de winter kan men nu al spreken van een aantal leden die aan de winter VTT deelnemen.

Wat houdt de club in ?

Jaarlijks wordt een bijdrage gevraagd, bepaald door het bestuur. Deze omvat een verzekering B.A. en Lichamelijke schade. Voor 2016 wordt 60 Euro lidgeld gevraagd. Dit bestaat uit 30 euro VWB + 30 euro clublidgeld.
De leden kunnen dit bedrag terugwinnen via de gereden ritten.
Jaarlijks wordt een feest georganiseerd waar de leden een souper wordt aangeboden. Op zaterdag en zondag worden de gereden ritten terugbetaald door de clubkas.
Jaarlijks organiseert onze club een drietal wegritten. Zijnde “ Bloesemrit” ( mei ), “Tussen Zwin en Schelde” ( juli ), en de “ Ronde van Brugge ( oktober ).
Het bestuur organiseert ook jaarlijks een ledenvergadering.
Het bestuur verzorgt jaarlijks een informatieboekje met alle ritten in West-Vlaanderen. Ook de ritten VTT ( winter en zomer) worden in de kalender opgenomen.
De club zorgt tevens voor een outfit eigen aan de club. De outfit 2016 geldt tot 2019. De prijs en de voorwaarden zijn omschreven in een beleidsplan.

Lid worden

Iedereen die een keer wil proeven van een rit te rijden in groep, kan op zondag een drietal keer meerijden. Na de derde keer zal worden gevraagd om lid te worden. U krijgt dan alle informatie tot toetreding tot de club.

Advertenties